skip to Main Content

APECOIN 73 % BOUNCE MAAR KOMT ER EEN DUMP ?Apecoin flitsupdate!

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf â‚Ŧ1000,- korting op je transacties:
Registreer hier: https://bitvavo.com/?a=E1F2D99BF4

Instagram: Gewoon Crypto
https://www.instagram.com/gewooncrypto/

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur ;) .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op gÊÊn enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van ÊÊn of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

source

Back To Top