skip to Main Content

Едукативно видео – Мобилни апликации My Unibank и UNI TokenВо ова едукативно видео ќе ги презентираме бесплатните мобилни апликации My Unibank и UNIToken.

Мобилната апликација My Unibank е достапна за бесплатно превземање од каталогот за апликации поддржан од соодветниот оперативен систем:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bfs.unibank
App Store: https://apps.apple.com/gb/app/my-unibank/id1275447389

source

Back To Top